Dansk Folkepartis mageplask

Mens Frp i Norge roper «snikislamisering» hver gang noe som er fremmedkulturelt (særlig fra islamsk kultur) settes på spissen mot norsk kultur, har Dansk Folkeparti i Danmark i forrige uke gått hardt ut mot et arrangement som for deres del var litt for eksotisk. På en galla på julaften arrangert av Dansk Folkehjælp ble det danset magedans, og den udanske foreteelsen fikk så hatten passer. Integrasjonspolitisk talsmann Martin Henriksen krever at Dansk Folkehjælp ber om unnskyldning. Han har også bedt den sosialdemokratiske integreringsministeren kreve en slik unnskyldning, hvis den ikke kommer på hans oppfordring:

Vil ministeren – på linje med spørgeren – kræve en undskyldning fra Dansk Folkehjælp i forlængelse af arrangementet på Lalandia, hvor der juleaften blev danset mavedans, på trods af at der både var etnisk danske gæster såvel som gæster af anden etnisk oprindelse?

Ministerens svar er det beste som kunne vært gitt:

Nei.

Kanskje DF, liksom Frp, innser at det gjelder å velge sine strider mot kulturkollisjoner. Da kanskje partiene oppfattes som mer seriøse også?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s